Cégbemutató - Erex Trade Bt.

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Cégbemutató


Az Erex Trade Bt, 1995.03.31.-én jött létre, két alapító taggal. A cég vezetését kezdetektől Putnoki Gábor gyakorolja, köszönhetően a felsőfokú külkereskedelmi végzettségének, ill. a zöldség-gyümölcs felvásárlás-termeltetés, és kereskedelem területén szerzett többéves tapasztalatának.

Cégük folyamatos fejlődését a hosszú idő alatt megszerzett tapasztalatok és eredmények felhasználása, a modernizálódó kereskedelem, csomagolás, logisztika, és elsősorban a vevői igényeknek való megfelelés biztosította. Ennek köszönhetően a kezdetben görögdinnyével induló kereskedelem mára már paprikafélékkel, csemegekukoricával, és egyéb kizárólag Magyarországon megtermelt cikkekkel bővült. A cég pedig ebben a profilban a térség egyik legrégebbi és stabilan működő vállalkozása lett.

Minőségbiztosítás és élelmiszerbiztonság érdekében a cég 2006 óta működtet EUREPGAP és GLOBALG.A.P. rendszereket, TÜVRheinland tanúsítással.

 
 
 

Cégünk Magyarország:

 dél-békési termő területén (amely az ország görögdinnye termelésének 60%-át adja) három telephellyel működik. Nagykamarás, Kunágota, Magyarbánhegyes környezetében termelő szállítóik, kiváló minőségű fóliás és szabadföldi zöldségfélék és görögdinnye termesztésével foglalkoznak.

 északi nyírségi termő területén két telephellyel működik. Apagy és Nagycserkesz környezetében termelő szállítóik elsősorban almát, szilvát, és más egyéb gyümölcsöket termesztenek. Innen főként görögdinnyét szállítanak.

Cégük árualapját több száz termelővel tartott tradícionális, és új kapcsolatok biztosítják, akiket magforgalmazó és növényvédelemmel foglalkozó cégekkel együttesen szaktanácsadással is ellátnak annak érdekében, hogy a vevői igényeknek megfelelően piacképes termékeket állítsanak elő.

 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz